Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η έκπληξη γενεθλίων στον κ. Σίλβα! (video)


Ευχάριστη έκπληξη για τον Μάρκο Σίλβα η τούρτα γενεθλίων, στο δείπνο της Κυριακής!


Τα γενέθλια του Μάρκο Σίλβα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Ο προπονητής του Θρύλου έκλεισε τα 38 του χρόνια (γεννηθείς στις 12 Ιουλίου 1977) και το προπονητικό τιμ, το ιατρικό επιτελείο, οι φροντιστές, τα μέλη της Διοίκησης που συνοδεύουν την αποστολή της ομάδας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, του ετοίμασαν μία μικρή έκπληξη, στο δείπνο της Κυριακής.

Λίγη ώρα πριν το δείπνο ολοκληρωθεί, στον χώρο όπου έτρωγε η ομάδα «εισέβαλε» μια τούρτα γενεθλίων και όλη η αποστολή άρχισε να τραγουδάει το «happy birthday»! Πολλά χαμόγελα, τόσο από τον ίδιο τον κ. Σίλβα, όσο και από τους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλα τα μέλη του staff. Ο Πορτογάλος τεχνικός έσβησε το κεράκι του και είχε θερμότατες χειραψίες με τον Αντιπρόεδρο, κ. Κουντούρη, τον Αθλητικό Διευθυντή κ. Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας κ. Καραπαπά, τον team manager Κούλη Δουρέκα, φυσικά τους συνεργάτες του, καθώς και με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.


  
Οι ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν έντονα και ευχήθηκαν ξανά στον προπονητή τους ευτυχισμένα γενέθλια, υγεία και επιτυχίες στο «τιμόνι» του Θρύλου!

Δείτε το video με την έκπληξη στον κ. Σίλβα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου