Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πάντα δίπλα στην ερυθρόλευκη οικογένεια ο Μαρινάκης


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ και επικοινώνησε προσωπικά με τους ανθρώπους της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και του Ερασιτέχνη, προκειμένου να τους συγχαρεί για τις Κούπες του Σαββάτου (30/5).

Είναι κάτι που έχει επαναλάβει αρκετές φορές, αλλά δεν μένει μόνο στα λόγια, ούτε στις ανακοινώσεις. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει εμπράκτως σε κάθε ευκαιρία πως θεωρεί τα τμήματα του συλλόγου μια μεγάλη οικογένεια.

Και δεν είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου ο ίδιος είναι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Και που ακολουθεί τις αποστολές της ομάδας, είτε πρόκειται για δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε για αναμετρήσεις εγχώριες σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Με σκοπό να είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, δείχνοντας πως είναι κοντά τους και τους στηρίζει.

Όποτε του το επιτρέπει το βαρύ πρόγραμμα του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το παρών σε παιχνίδια του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, παίρνοντας θέση δίπλα στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Γραπώνοντας συνήθως τον Παναγιώτη για να πανηγυρίσουν, αφού ο Γιώργος είναι γρήγορος και το... σκάει!

Ακόμη όμως και όταν δεν μπορεί να δώσει το παρών, δεν μένει στις συγχαρητήριες ανακοινώσεις της ΠΑΕ, αλλά προτιμά να επικοινωνεί ο ίδιος με τους ανθρώπους που "τρέχουν" τα τμήματα για να τους δώσει τα συγχαρητήρια του.

Αυτό έπραξε και το Σάββατο (30/5), σε μια ημέρα όπου η οικογένεια του Ολυμπιακού σημείωσε δύο ακόμη σημαντικές επιτυχίες. Αρχικά η ομάδα Κ-17 της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τις υποχρεώσεις της στο Final-4 του Αγρινίου, κερδίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης τον ΠΑΟΚ με 1-0 και μαζί τον τίτλο του πρωταθλητή στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα, η γυναικεία ομάδα πόλο των Πειραιωτών, ντούμπλαρε τις φετινές τις επιτυχίες, καθώς μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης κέρδισε και αυτό στην Ελλάδα, επικρατώντας της Βουλιαγμένης στον 5ο και τελευταίο τελικό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοινώσεων συνεχάρη τα δύο αυτά τμήματα για τις επιτυχίες τους, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε εκεί. Επικοινώνησε προσωπικά με τους ανθρώπους της Ακαδημίας ποδοσφαίρου αλλά και του Ερασιτέχνη προκειμένου να τους μεταβιβάσει τα συγχαρητήρια του για τις φετινές τους επιδόσεις.


Και εδώ μπορεί κάποια πράγματα να μοιάζουν με λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι. Μάλιστα πρόκειται για μια από τις πλέον σημαντικές διαφορές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους υπόλοιπους. "Οικογένεια" είναι το μυστικό της επιτυχίας και αυτό αποδεικνύεται στον τρόπο που λειτουργεί ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας.

Πηγή: redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου