Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Οι Παυλίδης, Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου και Ασημάκη, μίλησαν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Χάρης Παυλίδης (προπονητής Ολυμπιακού): "Τις τελευταίες μέρες 2διαβάζω για ομάδες με μέταλλο. Στην κρίσιμη στιγμή έδειξε ποια ομάδα έχει μέταλλο. Θα επαναλάβω και κάτι που έλεγα όταν ήμουν παίκτης. Όσο πιο πολύ χτυπάς το ατσάλι, τόσο πιο σκληρό γίνεται. Του χρόνου να τα ξαναπάρουμε όλα και πιο εύκολα".

Χρυσή Διαμαντοπούλου (παίκτρια Ολυμπιακού): "Φέτος είναι καταπληκτική χρονιά και έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Όλες οι κοπέλες είμαστε χαρούμενες, ανταμειφθήκαμε για τους κόπους μας".

Ελευθερία Πλευρίτου (παίκτρια Ολυμπιακού): "Ξεκινήσαμε δυνατά στο πρώτο παιχνίδι, δεν δείξαμε αυτό που είμαστε στα επόμενα τρία. Σήμερα παίξαμε, ακριβώς όπως έπρεπε. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, εδώ είναι το "σπίτι" μας".

Αλεξάνδρα Ασημάκη (παίκτρια Ολυμπιακού): "Είμαι χαρούμενη που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι έγινε και αποχώρησε η Βουλιαγμένη, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα μου γιατί γύρισε τη σειρά των τελικών. Ήταν δύσκολη χρονιά αυτή για μένα, δύσκολη ψυχολογικά με τα όσα έγιναν εξωαγωνιστικά (σ.σ. αναφέρεται στη διεκδίκηση της από τη Βουλιαγμένη)".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου