Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα φιλικά των μικρών


Φιλικό ματς απέναντι στα Σούρμενα έδωσαν οι πιτσιρικάδες του τμήματος κάτω των 16 ετών της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν και πάλι ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να κερδίζουν με 8-0 τα Σούρμενα. Σκορ το οποίο δείχνει και την όρεξη που είχε η ομάδα, παρότι πρόκειται για φιλική αναμέτρηση. Τα γκολ του Θρύλου σημείωσαν οι Ξενιτίδης (3), Ασημάκης, Γκλεγκλές, Τσιντώνης, Καμπετσής και Βαλοτάσιος.


Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παπακωστούλης, χρησιμοποίησε στην αρχική του ενδεκάδα τους Σκαφίδα, Τουλκερίδη, Μανωλάκη, Παπαχρόνη, Παπαδογιωργάκη, Ι. Αγγελόπουλο, Καμπετσή, Ασημάκη, Γκλεγκλέ, Βαλοτάσιο, ενώ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Καράδαης, Νικούλης, Τσιντώνης, Κωστανάσιος, Ορφανίδης, Γιανναράκης, Αμπάρα, Τσιπιρτίμης.

Εκτός από το τμήμα κάτω των 16 ετών, φιλικές αναμετρήσεις είχαν και οι ομάδες Κ13 και Κ14. Συγκεκριμένα, το τμήμα κάτω των 14 ετών αγωνίστηκε με τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από τον Αλιμο με τα παιδιά όμως του τμήματος Κ15 και το αγωνιστικό τμήμα της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» νίκησε με 4-2. Τα γκολ της ομάδας του Πειραιά σημείωσαν οι Μούντριχας, Μαρτίνης, Χρυσικός και Κολιμιάτης.

Ο τεχνικός του Θρύλου, Νίκος Τοπολιάτης, έπαιξε αρχικά με τους Βεζύρη, Γκούλια, Λαζαρου, Τασιά, Ρουκουνάκη, Χρυσικό, Λυμνό, Φέκκα, Μαρτίνη, Ντρούγκα, Μούντριχα, ενώ μπήκαν και οι Κομιάτης, Κουστουμπάρδης, Τσέργας, Καβαλάρης, Βοϊδονικόλας, Ζιμπίδης, Ντάγκα, Σφύρλας, Καλιμούκος, Μιχαλακέλης, Ι. Τσακίρης, Ντ. Τσακίρης.

Από την άλλη η ομάδα Κ13 νίκησε τη Νέα Ιωνία επίσης σε φιλικό ματς με 2-0. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Σουρλής, στο 10’ με πάσα του Τζόρβα και στο 25’ από ασίστ του Παπαδόπουλου. Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Φώτης Παπαπαναγής, χρησιμοποίησε τους Κωστίκα, Καψιώτη, Γούλα, Τιμολέον, Κεραμύδα, Τζόρβα, Παλαιολόγο, Σάσα, Παπαγεωργίου, Σουρλή, Παπαδόπουλο, Βουγιουκλάκη, Μιχαλόπουλο, Πολύδωρο, Ματέο, Αλεξανδράκη.


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου