Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τιμωρήθηκε ο προκλητικός Παναγιωταράς


Με  απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για ένα μήνα, λόγω του προκλητικού σχολίου που είχε κάνει στο facebook τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ο Άκης Παναγιωταράς, φυσιοθεραπευτής του Παναθηναϊκού.


Να υπενθυμίσουμε πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κινήθηκαν εναντίον του νομικά, για προσβλητικό σχόλιο που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναφερόμενος στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ζήτημα έφτασε μέχρι και τον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος και τιμώρησε το μέλος της ομάδας μπάσκετ των πρασίνων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δημόσιες δηλώσεις υπαλλήλου της που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 1.650,00€ και


2. Επιβάλλεται στον κ. Παναγιώτη Παναγιωταρά, φυσιοθεραπευτή της ως άνω ΚΑΕ, για δημόσιες δηλώσεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, σε βάρος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι ένα (1) μήνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου