Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Καγκάβα: "Δεν μπορώ να κάνω και πολλά..."


Ο Καγκάβα από τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απογοητευμένος   και αμφιβάλλει κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο  Καγκάβα τόνισε χαρακτηριστικά:


"Φυσικά είναι σημαντικό για έναν παίκτη να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια, αλλά δεν είναι πολλά που μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου. Είναι κάτι που δεν είμαι σε θέση να κερδίσω, αν δεν έχω θετική απόδοση.

Δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση που βρίσκομαι, επομένως θέλω να το μετουσιώσω σε κάτι θετικό και να πάω καλά την Τετάρτη (σ.σ. σε φιλικό με την Εθνική Ιαπωνίας)".

Ο  Άντι Κόουλ πάντως, πρώην μεγάλος στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον Καγκάβα τονίζοντας αρχικά:

"Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι ο μόνος που βρίσκει δύσκολο το να προσαρμοστεί στην τακτική του ποδοσφαίρου εδώ στην Αγγλία. Υπάρχουν πολλοί παίκτες επιπέδου στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής".

 Και συνέχισε:


"Έχοντας δει τον Σίνζι να παίζει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, σίγουρα γνωρίζω πόσο καλός είναι. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στη Γερμανία για δύο χρόνια. Πιστεύω πως θα επιστρέψουν οι πολύ καλές εμφανίσεις γι’ αυτόν και θα βελτιωθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου