Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δίπλα σε Ολαϊτάν οι Αναστασίου, Ατζαγκούν!



Την  Τρίτη ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τον Ατζαγκούν πήγαν στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν όπου νοσηλεύεται ο Ολαϊταν για να δουν πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά.


Σε  μια ανθρώπινη κίνηση ο κόουτς του τριφυλλιού επισκέφτηκε τον Ολαϊτάν στο δωμάτιο του και συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί του και του μετέφερε τις ευχές όλων των παικτών του Παναθηναϊκού και των συνεργατών του για ταχεία ανάρρωση.

Μαζί με τον Αναστασίου στο Μετρόπολιταν μετέβη και ο Ατζαγκούν. Κάτι βεβαίως που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ο Νιγηριανός άσος των πράσινων διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Ολαϊτάν. Άλλωστε οι δυο τους εκτός γηπέδων κάνουν παρέα αφήνοντας στην άκρη την αντιπαλότητα των "αιώνιων".

Από  πλευράς πράσινων που την Καθαρά Δευτέρα είχαν αποστείλει ευχετήρια κάρτα και μια ανθοδέσμη στον άτυχο ποδοσφαιριστή του "αιώνιου" αντίπαλου αυτή ήταν η δεύτερη κίνηση.


Από  την πλευρά του ο Ολαϊτάν ευχαρίστησε τον τεχνικό του Παναθηναϊκού για την επίσκεψη του αλλά και τους "πράσινους" για τις ευχές και την κάρτα που του έστειλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου