Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Παπουτζίδης: «Το 6 στα 6 πρωτάθλημα»


Οι  Έφηβοι του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα νίκησαν τον ΠΑΟ με 3-1 μέσα στο Κορωπί σε εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος. Οι μικροί μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια πίεσαν πάρα πολύ τους «πράσινους» μέσα στην έδρα τους και κατάφεραν έτσι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Η ισοφάριση του Θρύλου ήρθε από τον Τάσο Παπουτζίδη, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και από εκεί και πέρα έγινε το 3-1 στην επανάληψη!

Ο 17χρονος μέσος μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, σχολιάζοντας:


«Ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς, αλλά όπως και στον προηγούμενο αγώνα έτσι και τώρα ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει τη νίκη. Αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι. Έτυχε να σκοράρω εγώ το πρώτο γκολ και στη συνέχεια με τα γκολ των συμπαικτών μου καταφέραμε να το γυρίσουμε. Πιστεύω ότι ήταν μία πολύ καλή νίκη και μία πολύ καλή προσπάθεια για την ομάδα.

Μας μίλησε ο κόουτς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και μας τόνισε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε ολοκληρωτικά το ματς και βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και το κάναμε γιατί το θέλαμε πολύ. Νομίζω ότι το ματς κρίθηκε τόσο στη δύναμη όσο και στη θέληση που είχαμε για τη νίκη. Και ακόμα θεωρώ ότι ήμασταν περισσότερο παθιασμένοι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και για αυτό πήραμε τη νίκη».

Όσον αφορά για το που αφιερώνει το γκολ ο μικρός:

«Το αφιερώνω στον πατέρα μου».  

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Παπουτζίδης τόνισε πως θέλει η ομάδα το έξι στα έξι στα εναπομείναντα ματς του Νοτίου ομίλου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος:


«Έχουμε άλλο ένα ματς με τον Παναθηναϊκό σε δύο εβδομάδες, συνολικά έχουμε να δώσουμε άλλους έξι αγώνες τους οποίους θέλουμε να τους νικήσουμε όλους και μετά να πάμε στο φάιναλ φορ να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου