Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Στη νίκη του Θρύλου πίστευε και ο Αγκιλάρ



Μία  ισχυρή «ένεση» ψυχολογίας δέχθηκε και από τον ατζέντη του ο Μίτσελ που φρόντισε να «ντοπάρει» τους παίκτες του πριν την Γιουνάιτεντ, που είχε μεγάλη πίστη στον Ολυμπιακό.


Ο  άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον Μίτσελ και τις έως τώρα κινήσεις του στην καριέρα του, ο Μαριάνο Αγκιλάρ, ήταν εκείνος που φρόντισε να του μεταφέρει το πόσο πολύ πίστευε στην κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ.

 ο Αγκιλάρ την ώρα βέβαια που και ο ερυθρόλευκος προπονητής έδειχνε προς τους παίκτες του την ακλόνητή του εμπιστοσύνη για έναν τέτοιο αγώνα και τους... έφτιαχνε την ψυχολογία, έλεγε χαρακτηριστικά:

 «Είμαι σίγουρος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το πιστεύω πολύ αυτό το παιχνίδι».

Ο εκπρόσωπος του Μίτσελ, που ήρθε στην Ελλάδα ειδικά για τον αγώνα,   μίλησε με τον Μίτσελ και πριν αλλά και μετά το σπουδαίο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νιώθοντας φυσικά απόλυτα δικαιωμένος για την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε,  η σχέση Μίτσελ-Αγκιλάρ είναι σαν και αυτή που έχει ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ με τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού. Οι δύο άνδρες συζητούν συχνά και έχουν συνεργασία και για μεταγραφικά θέματα που έχουν να κάνουν με τους πρωταθλητές.


Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, πως  ο Αγκιλάρ είχε μεριμνήσει ώστε να δώσει την κατάλληλη απάντηση και προς τον Ισπανό γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα. Σε τιτίβισμα του τελευταίου: «ήρθε η ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε στην Ελλάδα» ο εκπρόσωπος του Μίτσελ έσπευσε να του τονίσει με νόημα: «Είμαστε εδώ και σας περιμένουμε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου