Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Έλληνας Θεός ο Μίτσελ»!



Συνεχίζεται η αποθέωση του Μίτσελ από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ και κυρίως από την Ισπανία με την Marca να τον αποκαλεί «Έλληνα Θεό», ενώ παράλληλα στην κορυφαία ενδεκάδα του Goal.com βρίσκονται δύο παίκτες του Ολυμπιακού.


Στην  έκδοση της Πέμπτης η ισπανική εφημερίδα, η «Marca» αφιέρωσε μία σελίδα στην σπουδαία επιτυχία του Ολυμπιακού την οποία πιστώνεται σε μεγάλο μέρος ο Μίτσελ. Ο τίτλος του άρθρου ήταν «Μίτσελ, ένας Έλληνας Θεός» και ενώ στο κείμενο τονίζεται πως ο προπονητής των Πειραιωτών γίνεται διαρκώς αποδέκτης συγχαρητηρίων και άκρως εγκωμιαστικών σχολίων.

Επιπροσθέτως υπάρχει μνεία και στην λέξη Θρύλος:

 «Θρύλος της Ευρώπης είναι ο Ολυμπιακός. Ποιά Μάντσεστερ; Αυτή η ομάδα εκτέθηκε και ταπεινώθηκε!».

Μεταξύ  άλλων το Goal.com συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα τους Μανωλά και Κάμπελ, τονίζοντας στο σχόλιό της.

«Ο Μανωλάς ήταν εξαιρετικός στο να κρατάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μακριά από την περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Τζόελ Κάμπελ δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα στον Πατρίς Εβρά και σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ για την ομάδα του, για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα του Goal.com για πρώτη φορά».


Η ενδεκάδα του Goal.com: Κουρτουά (Ατλέτικο), Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Τέλες (Γαλατάσαραϊ), Κρόος (Μπάγερν), Λαμ (Μπάγερν), Κάμπελ (Ολυμπιακός) Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ιμπραϊμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου