Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«15.000.000 € και βάλε για Μανωλά»!



Σε  δυσθεώρητα ύψη έχουν εκτοξευτεί πλέον οι μετοχές του Κώστα Μανωλά και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι τον κοστολογούν περί τα 15 εκατ. ευρώ!


  Ο 27χρονος διεθνής στόπερ των πρωταθλητών έχει παραστάσεις που ελάχιστοι διαθέτουν  στη δική του ηλικία στη θέση που αγωνίζεται και το γεγονός ότι κατάφερε να  «εξαφανίσει» τον  Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ στη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών επί της Γιουνάιτεντ, αποτέλεσε ακόμα ένα σπουδαίο παράσημο στα ήδη σημαντικά πεπραγμένα του από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Το  περασμένο διάστημα οι κρούσεις που δέχτηκε ο Ολυμπιακός για τον νεαρό άσο φαίνεται ότι δεν ήταν λίγες και παρά τις πολύ δελεαστικές προσφορές, τον κράτησε στο ρόστερ του μέχρι  τουλάχιστον το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο φαντάζει δύσκολο να συμβεί το ίδιο και το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού πλέον ο Μανωλάς έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με την τιμή του παράλληλα να έχει εκτοξευτεί. Στο  μεγάλο Λιμάνι   φαίνεται ότι κοστολογούν τον 22χρονο άσο σε επίπεδα  Μήτρογλου, αφού σύμφωνα με τον «ΓΑΥΡΟ» η σκέψη που υπάρχει στον Ολυμπιακό είναι για μία τιμή που θα αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ στις προτάσεις που αναμένεται να υπάρξουν σε λίγους μήνες.

Εκτός αυτών όμως,  σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ορισμένοι κορυφαίοι μάνατζερ όπως οι Ζόρζε Μέντες, Μίνο Ραϊόλα, αλλά και Ινιάκι Ιμπάνιεθ, εμφανίζονται   να έχουν ρωτήσει τους «ερυθρόλευκους» για την τιμή του ταλαντούχου στόπερ κι όπως όλα δείχνουν το νούμερο που προαναφέρθηκε αποτελεί τη  βάση για να αρχίσουν οι όποιες συζητήσεις!


Αξίζει όμως να επισημάνουμε, πως ο Μανωλάς φέρεται διατεθειμένος να αφήσει τον Ολυμπιακό μόνο για κάποιο μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης κι όχι απλά για εκείνον που θα καλύψει οικονομικά τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του, όπως δηλαδή συνέβη στην περίπτωση Μήτρογλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου