Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μπονγκ: «Να μάθουμε από τα λάθη»


Ο  Γκαετάν Μπονγκ στο ματς του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης» αγωνίστηκε τραυματίας, αλλά ο Καμερουνέζος αμυντικός όπως τόνισε δεν πρόκειται να έχανε το ματς με τους Γάλλους!

Παράλληλα, σχολίασε ότι η ήττα με 4-1 από την Παρί, δεν άξιζε στον Ολυμπιακό αφού στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα είχε πάρα πολύ καλή απόδοση:


«Σίγουρα δεν αξίζαμε να ηττηθούμε με 4-1 γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Η Παρί πήρε κεφάλι στο σκορ αλλά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε εμείς να είχαμε προηγηθεί. Δεχτήκαμε γκολ από τρεις στημένες φάσεις και αυτό νομίζω είναι το αρνητικό στοιχείο του ματς.

Η Παρί είχε εξαιρετικά στημένα αλλά και εμείς ήμασταν αδύναμοι σε αυτό το κομμάτι και θα πρέπει να το θεραπεύσουμε αυτό γιατί δεν δικαιολογείται να δεχόμαστε τρία ίδια γκολ και στο Champions League αυτά τα λάθη δεν συγχωρούνται.


Είχα ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά έχω έρθει στον Ολυμπιακό για να βοηθήσω και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω αυτό το ματς. Ελπίζω να βοήθησα, αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα εγώ γιατί η ομάδα μου ηττήθηκε. Τελείωσε όμως αυτό το ματς και πάμε σε δύο αποφασιστικά ματς με Άντερλεχτ και Μπενφίκα. Να μάθουμε από τα λάθη μας και να προχωρήσουμε με νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου