Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Λορένθο: «Η συμμαχία γεννά πολύ δυσάρεστες καταστάσεις»


Μεγάλη συνέντευξη στην «El Norte de Castilla» παραχώρησε ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα. Στο Grexit, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στον εαυτό του, αλλά και στον Ολυμπιακό φυσικά, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει η πρώτη ελληνική ομάδα σε όλους τους τομείς.

Μεταξύ άλλων, αυτά που ξεχώρισαν ήταν το κακό που κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η συμμαχία των τριών, καθώς σκοπός της είναι να ρίξει τον Ολυμπιακό από την κορυφή, ενώ συν τοις άλλοις, μίλησε και για το μέλλον του.

«Οι επιτυχίες θεωρούνται κάτι το φυσιολογικό και μη διαπραγματεύσιμο. Οι οπαδοί μας δεν θέλουν μόνο τους τίτλους, αλλά και να παίζει καλά η ομάδα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του αρχικά ο Λορένθο, που συνέχισε για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού φέτος. «Η σεζόν ήταν επιτυχημένη. Πήραμε 9 πόντους σε έναν όμιλο με αντιπάλους την Μπάγερν και την Άρσεναλ και χάσαμε την πρόκριση στους ‘16’ του Champions League στον τελευταίο αγώνα».

Συνεχίζοντας ο Λορένθο, μίλησε για το επικείμενο πλέον Grexit, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά και στο κακό που κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η συμμαχία των τριών.
«Στην παρούσα φάση υπάρχει μια κοινή συμμαχία του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και προσπαθούν να σπάσουν την κυριαρχία μας. Αυτό γεννάει αδικαιολόγητα καταστάσεις πολύ δυσάρεστες που βλάπτουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Γι’ αυτό γίνονται επεισόδια, που είναι ένα λυπηρό φαινόμενο».

Τέλος, για το δικό του μέλλον ανέφερε πως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, αλλά είναι καλά στον Ολυμπιακό.
«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά είμαι καλά εδώ. Είναι μια καλή ομάδα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο Λορένθο, στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου