Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Θέλει Μαζουάκου η Σάντερλαντ


Μία ακόμα ομάδα προστέθηκε στη… λίστα των «μνηστήρων» για τον Αρτούρ Μαζουάκου και ο λόγος γίνεται για την Σάντερλαντ.


Η αλήθεια είναι πως ο Γαλλοαφρικανός αμυντικός είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μια και πολλοί σύλλογοι, κυρίως από την Ιταλία, είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν, χωρίς ωστόσο να καταθέσουν πρόταση που να ικανοποιεί τους «ερυθρόλευκους» και ο νεαρός άσος έμεινε στο ρόστερ των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Έπειτα από ένα διάστημα που χρειάστηκε για να… ενσωματωθεί στα νέα δεδομένα υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του και οι εμφανίσεις του είναι θετικές. Μάλιστα, φαίνεται πως αυτές του ανοίγουν μία ακόμα… πόρτα, καθώς η Σάντερλαντ έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για την απόκτησή του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ιστοσελίδα «shieldsgazette», σύμφωνα με την οποία, ο Σαμ Αλαρντάις έχει στρέψει το… βλέμμα του στον Αρτούρ Μαζουάκου, καθώς θέλει να ενισχύσει την ομάδα του για την αποφυγή του υποβιβασμού από την Premier League. Βέβαια, από το ενδιαφέρον μέχρι την πρόταση υπάρχει μεγάλο… διάστημα και εντός των επόμενων εβδομάδων θα φανεί ακριβώς τι ισχύει για τον Γαλλοαφρικανό.


Επιμέλεια: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου