Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Χάκετ και το «23» που «δεν αποτυγχάνει ποτέ»


Αφιέρωμα στους... ιδιαίτερους αριθμούς που έχουν επιλέξει οι παίκτες της Ευρωλίγκας, κάνει ο ιταλικός Τύπος.
Συγκεκριμένα, η «Gazzetta Dello Sport» κάνει αναφορά στους μπασκετμπολίστες που έχουν διαλέξει το Νο. 23, δηλαδή, τον αριθμό που φόρεσε ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος. Και μέσα σε αυτούς είναι και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Ιταλός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει διαλέξει το Νο. 23, το οποίο είχε και στη Σιένα, ενώ τόσο στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, όσο και στην πρώτη του χρονιά στη Μιλάνο, είχε το 12.

«Η Ευρωλίγκα δημοσίευσε τους αριθμούς. Και το 23 δεν αποτυγχάνει ποτέ», αναφέρεται στον τίτλο του κομματιού και συνεχίζει:

«Το 23, επίσης, είναι στους ώμους του Ντάνιελ Χάκετ, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στον φιναλίστ της Ευρωλίγκας, Ολυμπιακό. Έπαιξε με το 12 στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, το 23 στη Σιένα, το 12 στην πρώτη χρονιά στην Ολίμπια, για να τιμήσει τον Αντονέλο Ρίβα, έναν οικογενειακό φίλο και τον πατέρα του παίκτη, Ρούντι, όταν ήταν βοηθός στην Πέζαρο.
Στην πραγματικότητα, στη γηραιά ήπειρο, το νούμερο το οποίο φορούσε για πολλά χρόνια ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, δεν... βρίσκει και πολλή υποστήριξη. Υπάρχουν μόλις πέντε αθλητές που αποφάσισαν να παίξουν με το 23 του Μάικλ Τζόρνταν.

Είναι ο ηγέτης της πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, ο Ντάνιελ Χάκετ με τον επίσης πρωταθλητή, Ολυμπιακό, ο Σαμάντρο Σάμουελς της Μπαρτσελόνα, ο Τζος Κάρτες της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Καρσίγιακα και ο νεαρός Μπερκ Ουγκουρλού, της Φενέρμπαχτσε».


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου