Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Χειραψία Αγγελόπουλων - Μπουρούση




Ο πάγος που χώριζε επί σειρά ετών τους προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Μπουρούση ξεκίνησε από χθες (σ.σ Σάββατο) να λιώνει.


Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε θερμή χειραψία με τους διοικητικούς ηγέτες των ερυθρόλευκων με το φινάλε της τελευταίας προπόνησης πριν τον τελικό και λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος της "βασίλισσας", όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική φωτογραφία του Novasports.gr.

Ο Μπουρούσης έδωσε συγχαρητήρια για τις κατακτήσεις του Ολυμπιακού σε Κωσταντινούπολη και Λονδίνο και ευχήθηκε "να κερδίσει ο καλύτερος" στον τελικό της Κυριακής.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι συμφώνησαν και κάπως έτσι έγινε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεων που είχαν διακοπεί μετά τις γνωστές ηχογραφημένες συνομιλίες που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, όταν Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκαν για το γεγονός, απάντησαν με απόλυτη φυσικότητα "μα και βέβαια, πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε".


Να λοιπόν που ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός έχουν ένα πρωτάθλημα Ευρώπης να χωρίσουν, από απόψε Μπουρούσης και Αγγελόπουλοι έκαναν ένα βήμα πιο κοντά.  

Επιμέλεια:novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου