Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Ερωτικό σκάνδαλο με Πουλίδο υποστηρίζουν οι Μεξικανοί (photos, video)


Οι Μεξικανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι κυκλοφορεί αισθησιακό βίντεο με φερόμενο πρωταγωνιστή τον επιθετικό του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο - πριν έρθει στην Ελλάδα - και γνωστή τηλεπερσόνα της χώρας.


Σάλο έχει προκαλέσει στο Μεξικό η διαρροή - σύμφωνα με δημοσιογράφους της χώρας - αισθησιακού βίντεο με πρωταγωνιστές τον επιθετικό του Λεβαδειακού και την γνωστή τηλεπερσόνα της χώρας, Βίβιαν Σεπέδα.

Δείτε το βίντεο που - όπως ισχυρίζονται οι Μεξικανοί - πρωταγωνιστεί ο Άλαν Πουλίδο με την Βίβιαν Σεπέδα, φίλη της συντρόφου του, προτού έρθει ο διεθνής επιθετικός στη χώρα μας. Το βίντεο είναι διάρκειας τεσσάρων λεπτών και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει μόνο τα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα αυτού.






Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, ολόκληρο το βίντεο θα κυκλοφορήσει, στις 5 το πρωί ώρα Ελλάδος, στην ιστοσελίδα Multimedios deportes.



Ερέρα: "Δεν με ανησυχεί το σκάνδαλο με τον Πουλίδο"
Δείτε τι δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μεξικού, Μιγκέλ Ερέρα, για το συμβάν:"Μάθαμε για την υπόθεση του Πουλίδο, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει έξω από το σπίτι του, παρά μόνο μέσα στο γήπεδο"




Πηγή: Multimedios deportes


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου