Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Καζάζης: "Έχουμε προηγούμενα με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ"


Διαβάστε τι δήλωσαν οι  Καζάζης, Στεφάνου και Κόιστρα, για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά την πρόκριση στους τελικούς των πλέι οφ:

"Ποιοτικά δεν ήταν καλό το παιχνίδι αλλά μετράει το αποτέλεσμα.  Κρατάμε τη νίκη έστω και με αυτό τον τρόπο. Είμαστε στον τελικό αλλά ακόμα δεν είμαστε χαρούμενοι σε λίγο θα χαρούμε. Προς το παρών κρατάμε την πρόκριση στον τελικό".

Στη συνέχεια είπε τα εξής:

"Επίσης θέλω να συγχαρώ τη Σύρο που έκανε μεγάλη προσπάθεια και παρότι έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο.

Όσον αφορά τον αντίπαλο στον τελικό, όποιος και να είναι, έχουμε και με τους δυο κάποια προηγούμενα. Αν είναι ο Παναθηναϊκός θα ζήσουμε στιγμές του παρελθόντος.

Με τον ΠΑΟΚ χάσαμε ένα Κύπελλο και  δείχνει δυνατός. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς και με τις δυο ομάδες. Όποια και αν προκριθεί θα έχουμε καλούς αγώνες στους τελικούς".

Στεφάνου: «Αν δεν ματώσουμε δεν κερδίζουμε εύκολα»

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργος Στεφάνου τόνισε μετά το ματς με τον Φοίνικα Σύρου:

"Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου που παρουσιάζεται όλο και καλύτερη τα τελευταία χρόνια αλλά και στον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα.

Από κει και πέρα στο σημερινό παιχνίδι αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι αν δεν ματώσουμε στο γήπεδο δεν μπορούμε να κερδίσουμε εύκολα. Ευχαριστούμε την Σύρο που μας υπενθύμισε ότι πρέπει να δώσουμε 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε όλες τις ομάδες.

Όσον αφορά τους τελικούς όποια ομάδα και να αντιμετωπίσουμε θα έρθει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε περισσότερες μέρες για ξεκούραση και προετοιμασία προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στους τελικούς".

Κόιστρα: «Περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Βίτσε Κόιστρα δήλωσε από την πλευρά του:


«Ήταν σκληρό και δύσκολο παιχνίδι όπως τα περισσότερα της σειράς. Ο Φοίνικας έπαιξε πολύ καλά αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου που κατάφερε να προκριθεί στον τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου