Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Σατοράνσκι: "Πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός"


Ο Τόμας Σατοράνσκι, ενόψει της προημιτελικής  σειράς  κόντρα στον Ολυμπιακό αποθέωσε την ομάδα του Πειραιά  και τον Βασίλη Σπανούλη, επισημαίνοντας πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να δουλέψει πολύ για την προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας κόντρα στους ερυθρόλευκους.


Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τσέχος γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Τόμας Σατοράνσκι, στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

"Θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ και περιμένουμε να αγωνιστεί κανονικά ο Σπανούλης. Η ομάδα του είναι “χτισμένη” πάνω του. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε χρόνο στη μεγάλη του καριέρα.

Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τη σειρά, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Πιστεύω πως παίζει πολύ περισσότερο με τον έλεγχο της μπάλας, σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπάλους. Προσωπικά, θα έχω να αντιμετωπίσω τους Μάντζαρη και Λαφαγιέτ. Ξέρω πολύ καλά τον Λαφαγιέτ, καθώς τον έχω αντιμετωπίσει όταν ήταν στη Βαλένθια. Είναι ένας καλός σουτέρ και γενικά ένας καλός παίκτης. Όσο για τον Μάντζαρη, δεν θυμάμαι αν τον έχω αντιμετωπίσει με την εθνική ομάδα, καθώς έχουμε την ίδια ηλικία. Είναι όμως ένας πολύ καλός αμυντικός παίκτης. Όλοι οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ενεργό ρόλο και δεν τα παρατούν ποτέ, ειδικά στην άμυνα.


Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο Φάιναλ Φορ, απ' όταν το είχα παρακολουθήσει το 2006 στην Πράγα ως φίλαθλος. Τότε η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Μακάμπι και ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν εξαιρετικός. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γι' αυτό θα ήθελα να πάρω μέρος σε κάτι τέτοιο, πράγμα που αποτελεί κίνητρο για μένα. Έχω μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθώ εκεί και δεν θέλω μόνο απλά να… πάω, αλλά και να κατακτήσω την Ευρωλίγκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου