Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

"Ξέσπασε" στη Ρίγα. η ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Η ήττα από την Φενέρμπαχτσε, για την Euroleague, "εκνεύρισε" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία διέσυρε την Ρίγα (107-78) στο δεύτερο παιχνίδι του Αντρέι Κιριλένκο με την "ομάδα του στρατού" και πρώτο στην VTB League.


Την Παρασκευή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα της στην Euroleague, από την Φενέρμπαχτσε να κάνει τη "ζημιά" (81-75). Δυο μέρες αργότερα, όμως, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη "ξέσπασαν' απέναντι στη Ρίγα. Η "ομάδα του στρατού" μπήκε με φόρα στην αναμέτρηση και δίχως να απειληθεί από τους Λετονούς, τους συνέτριψε με 107-78.

Ο Αλεξάντερ Κάουν με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, η οποία είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Κάουν 18, Ντε Κολό 15, Νίκολς 14, Τζάκσον 13, Κιριλένκο 13, Βορόντσεβιτς 10). Παράλληλα, ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αντρέι Κιριλένκο στην VTB League. Ο ΑΚ47 σε 16 λεπτά πέτυχε 13 πόντους, μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ.

Από την Ρίγα ξεχώρισε ο πρώην παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας, Ρόμπερτ Λόουερι, που σταμάτησε στους 24 πόντους, μοιράζοντας και 8 ασίστ, όντας ο μοναδικός παίκτης των Λετονών που διασώθηκε στο παιχνίδι.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου