Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Καταγγελία Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για ΑΕΚ - ΟΠΑΠ


Ο "ομφάλιος λώρος" ΑΕΚ-οικογένειας Μελισσανίδη είναι το ζητούμενο της καταγγελίας του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για το ασυμβίβαστο της συμμετοχής της ΠΑΕ στο κουπόνι του στοιχήματος.


Ο "ομφάλιος λώρος" ΑΕΚ-οικογένειας Μελισσανίδη είναι το ζητούμενο της καταγγελίας του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το ασυμβίβαστο της συμμετοχής της αθηναϊκής ΠΑΕ στο κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ και ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η καταγγελία έγινε από τους Πειραιώτες, ο διευθύνων σύμβουλος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, πήγε στην συνεδρίαση της επιτροπής και κατέθεσε όλα όσα υποστήριξε ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την κατάθεση, ο υιός Μελισσανίδης μετέχει στη μετοχική σύνθεση του Οργανισμού, ενώ ο πατέρας είναι ο "αφανής" ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ και ως εκ τούτου δεν μπορεί η "Ένωση" να μετέχει στο κουπόνι.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ και αποσκοπεί στην αποβολή της ΑΕΚ από το κουπόνι του Στοιχήματος και έχει συμμάχους όλες τις ΠΑΕ, ακόμη και του Παναθηναϊκού, που στην ταραχώδη συνεδρίαση της Λίγκας μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου παραδέχτηκε μέσω του Γιάννη Αλαφούζου, ότι υπάρχει πρόβλημα και ασυμβίβαστο.


Πηγή:  sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου