Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

"Δεν υπάρχει θέμα με τον Ολυμπιακό"


Τι εκμυστηρεύεται ο Φάνης Τζανδάρης στο στενό περιβάλλον του για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, "απαντώντας" και στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.


Ο Ζήσης Βρύζας έχει αποφασίσει να μιλήσει απευθείας με τον Φάνη Τζανδάρη για να ξεκαθαρίσει το θέμα της επέκτασης και αναπροσαρμογής του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος ο παίκτης ήδη έχει αρχίσει να αντιδρά στη φημολογία των τελευταίων ημερών περί εμπλοκής του Ολυμπιακού.

Όπως έχει εκμυστηρευτεί στο στενό περιβάλλον του "δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό. Με τον ΠΑΟΚ δεν έχω συμφωνήσει ακόμη γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε στο οικονομικό".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών για το νέο τετραετές συμβόλαιο πάνω στο οποίο συζητάνε έγκειται στο εξής: Ο ΠΑΟΚ του προτείνει 70.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και αύξηση 10.000 κάθε έτος για τα τρία επόμενα, ενώ ο παίκτης θέλει η βάση εκκίνησης να είναι οι 100.000 ευρώ. Όπως και να 'χει, το τετ-α-τετ του Βρύζα με τον Τζανδάρη θα καθορίσει τις εξελίξεις.


Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου