Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ρακέτα με το όνομα του Κώστα Παπαγεωργίου


Το "δικό" του ξύλο στην επιτραπέζια αντισφαίριση έχει πλέον και ο τρίτος αθλητής, που πρωταγωνίστησε στην περσινή ιστορική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ.


Μετά από τους τύπους ξύλου με τις υπογραφές του Καλλίνικου Κρεάνγκα και του Παναγιώτη Γκιώνη κυκλοφόρησε ανάλογο προϊόν, που φέρει το όνομα του αθλητή του Ολυμπιακού, Κώστα Παπαγεωργίου.

Με αυτή την κίνηση η εταιρεία τιμά τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας των τελευταίων πέντε χρόνων, τον αρχηγό της "γαλανόλευκης", ο οποίος υπηρετεί πιστά την Εθνική ομάδα ανδρών για περισσότερα από 15 συναπτά έτη.

"Η TIBHAR σε συνεργασία με το κατάστημα gpsports, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα καινούργιο ξύλο αφιερωμένο σ' έναν μεγάλο Έλληνα αθλητή, τον επί πολλά συνεχόμενα έτη πρωταθλητή Κώστα Παπαγεωργίου. Η πρώτη επαφή με το ξύλο είναι απόλυτα θετική. Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό, με ωραίο φινίρισμα και λαβή που θα βολέψει τους πάντες. Ένα ξύλο, που θα ικανοποιήσει απόλυτα τους ενθουσιώδεις χομπίστες, αλλά και αθλητές καλού επιπέδου", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, που δημιούργησε το ξύλο και στη συνέχεια σημείωσε ορισμένα χαρακτηριστικά του.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου