Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Εγκαίνια στην εγκατάσταση των Πολεμικών Τεχνών


Για την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 έχει προγραμματιστεί η μεγάλη γιορτή των δυναμικών αθλημάτων του Ολυμπιακού με επίδειξη και πολλές εκπλήξεις. 


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 εγκαίνια στην εγκατάσταση των Πολεμικών Τεχνών η οποία στεγάζεται στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης».  Μετά από σχεδόν ένα  χρόνο λειτουργίας έφτασε η ώρα για τα εγκαίνια στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π που βρίσκονται προς την πλευρά του ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου και η τελετή αναμένεται να εντυπωσιάσει ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς.  Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει εκτός από τα εγκαίνια και την ξενάγηση στο χώρο όπου προπονούνται καθημερινά οι αθλητές του Ταε Κβο Ντο, της Πυγμαχίας του Κικ Μπόξινγκ και της Καποέιρα και επίδειξη από τους δασκάλους των τεσσάρων αθλημάτων στον προαύλιο χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». 


Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π εγκαινιάζει την πρώτη του ιδιόκτητη εγκατάσταση, αφού αν και ο μεγαλύτερος σύλλογος στη χώρα δεν έχει αυτά τα οποία δικαιούνται ανάλογα με τις επιτυχίες του από την Πολιτεία,  και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για τους εκαντοντάδες καλεσμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου