Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Στην τελική ευθεία για την μεγάλη επιστροφή του "πιστολέρο"



Η  επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους «ερυθρολεύκους» να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Φούλαμ, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να αποκτήσουν τον διεθνή επιθετικό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.


Η  Φούλαμ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, αναμένεται να εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ, για τον δανεισμό του παίκτη, ενώ ο Ολυμπιακός θα καλύψει και το συμβόλαιο του παίκτη, το οποίο θα φτάσει μαζί με την εφορία τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο αγγλικός Τύπος τονίζει πως ο Μήτρογλου είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Η  περίπτωση του Ζόνας εξετάζεται ως εναλλακτική επιλογή. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τη Βαλένθια, η οποία είναι έτοιμη να τον αφήσει ελεύθερο. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ, συνεχίζοντας τις επαφές με τη Λεβάντε. Ο Σενεγαλέζος μέσος είναι η πρώτη επιλογή του Μίτσελ για την αντικατάσταση του Ανδρέα Σάμαρη, ενώ ως εναλλακτικές εξετάζονται οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Ράντοσλαβ Πέτροβιτς.


Τέλος, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Χοσέ Χολέμπας στον Ολυμπιακό, με τον διεθνή μπακ να οδεύει προς τη Ρόμα. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου