Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Σαβιόλα: «Οφείλουμε πάντα, να τιμούμε τη φανέλα που φοράμε, το έμβλημα και τον κόσμο μας»



Ο Σαβιόλα μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο Soldier Field σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι τιμή για την ομάδα να συμμετέχει σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά και ότι μέλημα όλων είναι να τιμούν πάντα τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά


Επόμενος αντίπαλος είναι η Λίβερπουλ. Ένα σχόλιο για τον αγώνα που ακολουθεί;

Πήραμε σπουδαία εμπειρία κόντρα στη Μίλαν και έτσι θα είναι και το ματς με τη Λίβερπουλ. Μιλάμε για ομάδες ιστορικές και πολύ σημαντικές. Για εμάς είναι μεγάλη ευκαιρία να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αλλά και να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια.

Είναι σημαντικό να συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε ένα τουρνουά όπως αυτό;

Είναι οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι τιμή και για εμάς και για τον κόσμο ότι είμαστε εδώ. Βλέπουν τα παιχνίδια μας σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη, μέσω της τηλεόρασης και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ακόμη πιο γνωστός ο Ολυμπιακός και να τον μάθει ακόμη περισσότερος κόσμος!

Οι προσδοκίες του κόσμου μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο. Θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο για τη νέα σεζόν;

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κερδίσαμε τη Μίλαν, αν και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε πάντα, όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, να τιμούμε τα χρώματα και τη φανέλα που φοράμε, το έμβλημα και τον κόσμο μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου