Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Μίτσελ: «Τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή»

  


 Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας μία ημέρα πριν πριν την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στο Soldier Field.
   
Ένα σχόλιο για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ;

Θα είναι μία πολύ καλή δοκιμασία για εμάς, μία πολύ καλή εμπειρία και θα μας βοηθήσει στην προετοιμασία. Τα παιδιά κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια αυτή τη στιγμή. Έχουν πολλές προπονήσεις, πολλά ταξίδια, μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας ακόμη και από πόλη σε πόλη και όλα αυτά πρέπει να τα ξεπεράσουμε.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία σπουδαία νίκη και σίγουρα θα θέλετε οι παίκτες να την αφήσουν πίσω και να προχωρήσουν.

Το είπαμε αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν, πως όλα αυτά είναι κομμάτι της προετοιμασίας. Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, πρέπει να προχωράμε και να προσπαθούμε πάντα να βελτιωνόμαστε.

Είδαμε τον Μαζουακού να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μίλαν. Θα δούμε τον Φορτούνη να παίρνει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λίβερπουλ;

Το σκεφτόμαστε το θέμα του Φορτούνη. Είναι λίγο νωρίς για εκείνον στην προετοιμασία, όμως σκεφτόμαστε να του δώσουμε κάποια λεπτά συμμετοχής, καθώς τον χρειαζόμαστε.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο; Οι ομογενείς είναι κοντά στην ομάδα.

Το παρατηρούμε από την ώρα που φύγαμε από τον Πειραιά, ότι όπου και αν πάμε βρίσκουμε Έλληνες. Αυτό μας κάνει πολύ υπερήφανους. Μας γεμίζει με την υποχρέωση σε κάθε ματς που δίνουμε να τους κάνουμε και εκείνους υπερήφανους που μας βλέπουν να φορούμε αυτή τη φανέλα.

Πέρα από την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, υπάρχει και το σημαντικό event για τη UNICEF. Θα ήθελε να μας πει δυο λόγια;


Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική η συνεργασία με τη UNICEF. Είναι πια μέλος της οικογένειάς μας. Έχουμε τις δικές μας υποχρεώσεις, όμως από την ημέρα που αποφασίσαμε να βάλουμε το λογότυπο της UNICEF στη φανέλα μας, οι υποχρεώσεις μας αυξήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου