Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αντίο στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο


Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον θάνατο του ανθρώπου-θρύλου για τη Ρεάλ Μαδρίτης.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απευθύνει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης για την απώλεια του μεγάλου Αλφρέδο Ντι Στέφανο.
Με αφορμή τα δυσάρεστα νέα, άνθρωποι της οικογένειας του Ολυμπιακού εξέφρασαν την οδύνη τους και θέλησαν να πουν δυο λόγια για τον άνθρωπο-θρύλο της Ρεάλ.

Μίτσελ«Δεν είναι αρκετό το να λυπάσαι για τον θάνατό του. Μαζί με τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου… δημιούργησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης! Τη Ρεάλ την οποία όλοι γνωρίζουμε και από την οποία όλοι έχουμε μάθει. Ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο δεν μπορεί να αντικατασταθεί και θα παραμείνει ανεπανάληπτος. Εκεί ψηλά που θα βρίσκεται σίγουρα θα δημιουργήσει μία ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς δεν μπορεί δίχως το ποδόσφαιρο»!

Κριστιάν Καρεμπέ«Ήταν ένας Θρύλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ποδόσφαιρο απώλεσε έναν από τους καλύτερούς του και φυσικά ένα τεράστιο όνομα για το ποδόσφαιρο της Μαδρίτης. Ήταν ένας από τους κύριους εκφραστές της επιτυχίας της Ρεάλ και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, με τεράστιες επιτυχίες, πρότυπο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Θρηνούμε για τον θάνατό του. Εύχομαι να αναπαυθεί εκεί ψηλά που βρίσκεται».

Ραφαέλ Αλκόρτα«Πρόκειται για μία τεράστια απώλεια για το ποδόσφαιρο. Όσοι ήμασταν τυχεροί και παίξαμε στη Ρεάλ είχαμε και την τύχη να τον γνωρίσουμε. Όταν μιλούσε εκείνος, όλοι ακούγαμε με προσοχή. Πρέπει να τον κρατήσουμε στο μυαλό μας, ήταν ένας μύθος για τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Χαβιέρ Σαβιόλα«Στο άκουσμα του θανάτου του το ποδόσφαιρο δέχθηκε μία μεγάλη στενοχώρια. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω και κατάλαβα πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν, εκτός από ποδοσφαιριστής. Η ανάμνησή του θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όλους όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου