Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κρέσπι: "Χαρά του προπονητή ο Χάντερ"



Ο Αμερικανός σέντερ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπράιαντ Ντάνστον στη θέση ''5'' στο ''ερυθρόλευκο'' ρόστερ αφού υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Κατ' αρχάς, πως ήταν η συνεργασία σας με τον Οθέλο Χάντερ στη Σιένα;

''Ο Οθέλο είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ένας παίκτης που πραγματικά αγαπούσα να έχω στην ομάδα μου! Πραγματικά, είναι η χαρά του προπονητή, Είναι εξαιρετικός σαν χαρακτήρας και πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Δίνει πολλά στα αποδυτήρια και είναι αλήθεια ότι μας βοήθησε φέτος. Ξέρεις, η χρονιά ήταν λίγο περίεργη για εμάς. Νομίζω πως όλοι όσοι βρέθηκαν στη Σιένα, έγιναν σοφότεροι. Αυτό που κατάφεραν τα παιδιά είναι ονειρικό! Πιστεύω πολύ στον Χάντερ και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στον Ολυμπιακό''.

Πλέον τι πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό;

''Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Χάντερ είναι ότι δίνει τα πάντα! Προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Το έκανε φέτος στη Σιένα. Πιστεύω θα το κάνει και στον Ολυμπιακό. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός παίκτης, βγάζει ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, παίζει καλά το pick-n-roll και μπορεί να σκοράρει από μέση απόσταση. Είναι εργατικός και πολύ γρήγορος''.
  
Θα μπορέσει να σταθεί σε μια ομάδα που διεκδικεί την πρόκριση στο Final Four;

''Νομίζω ότι η φετινή χρονιά ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας εδώ. Όπως σου είπα και πριν, η σεζόν ήταν περίεργη. Ο Χάντερ και τα υπόλοιπα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν και να παλέψουν ως το τέλος γι' αυτό. Πίεσαν τον εαυτό τους και έφτασαν ως το τέλος. Επομένως, δεν θα έχει πρόβλημα να τα καταφέρει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που κάθε χρόνο στοχεύει ψηλά''.

Μιλήσατε μαζί του μετά το τέλος της χρονιάς στην Ιταλία;

''Γενικώς, μου αρέσει να μιλάω με τους παίκτες μου, να τους κοιτάζω στα μάτια και να τους λέω αυτό που σκέφτομαι. Είμαστε μια οικογένειά και αυτό ακριβώς μας κράτησε όρθιους φέτος. Φυσικά και μιλήσαμε μετά τους τελικούς με την Αρμάνι Μιλάνο. Του εξήγησα, όπως και στους υπόλοιπους παίκτες, πως αυτό που πέτυχε είναι κάτι σπουδαίο και πλέον πρέπει να απολαύσει αυτά που ακολουθούν''.

Γνωρίζατε ότι η Σιένα θα ''εξαφανιστεί'' μετά τα ματς με την Αρμάνι. Πώς δίνατε κίνητρο στους παίκτες;

''Σίγουρα δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι ότι είχα να κάνω με παιδιά που αγαπούν αυτό που κάνουν. Ήταν μια μπασκετική ιστορία. Μια ωραία μπασκετική ιστορία και χαίρομαι πολύ που την έζησα από μέσα, βήμα προς βήμα! Είχαμε ένα μεγάλο όνειρο, καταφέραμε να φτάσουμε ως το τέλος και σίγουρα θα το θυμόμαστε για πάντα''.

Σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας βρει η επόμενη χρονιά;

''Είναι νωρίς ακόμα! Θα δούμε...''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου