Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το λαμπερό πάρτι του προέδρου!


Μία λαμπερή δεξίωση παρέθεσε στο «Island» ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, λόγω των «23ων Ποσειδωνίων», που καταρρίπτουν φέτος όλα τα ρεκόρ με τη συμμετοχή 1.870 εκθετών από 87 χώρες.


Το πάρτι των «Ποσειδωνίων» εξελίχθηκε σε ένα από τα λαμπρότερα και πιο εντυπωσιακά events του καλοκαιριού, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αποτελεί άριστο οικοδεσπότη, έχοντας φροντίσει ώστε οι διάσημοι και ισχυροί προσκεκλημένοι του να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ.

Το «ερυθρόλευκο» στοιχείο ήταν έντονο και μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός πως στη λαμπρή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» οι ισχυροί άνδρες του μπασκετικού Θρύλου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ είχαν συζήτηση σε πολύ θερμό κλίμα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες. Επίσης, στο πάρτι παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης.

Ακόμα, στη λαμπερή εκδήλωση των «23ων Ποσειδωνίων», παρευρέθηκαν και οι Μίτσελ, Κριστιάν Καρεμπέ, Πιερ Ισά, Αντώνης Νικοπολίδης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, αλλά και Φρανσουά Μοντέστο.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν πάντως η παρουσία της Αμερικανίδας «βασίλισσας της ντίσκο», Γκλόρια Γκέινορ, η οποία τραγούδησε θρυλικά κομμάτια της, ενώ έκανε ντουέτο και με τον Αντώνη Ρέμο! Το κέφι βέβαια απογειώθηκε όταν ακούστηκαν οι μοναδικές μαντινάδες τού σύντεκνου τού Βαγγέλη Μαρινάκη, Μανώλη Κονταρού!


Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου