Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ισπανία - Χιλή 0-2 (videos & photos)


Η Χιλή νίκησε με 2-0 την Ισπανία και προκρίθηκε στους "16" μαζί με την Ολλανδία. Νοκ-άουτ η Ισπανία, η 4η παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ιστορία που αποκλείστηκε στους ομίλους.


Η Χιλή έβγαλε νοκ-άουτ την Ισπανία, καθώς νίκησε με 2-0 και έτσι μαζί με την Ολλανδία έγιναν οι πρώτες χώρες που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους "16" του Μουντιάλ 2014.

Η "Furia Roja" είναι η τέταρτη παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ιστορία που αποκλείστηκε στον όμιλο. Οι προηγούμενες είναι η Βραζιλία το 1966, η Γαλλία το 2002 και η Ιταλία το 2010.

Έχει συμβεί λοιπόν αυτό στις 3 από τις 4 τελευταίες τροπαιούχους, με εξαίρεση δηλαδή την Βραζιλία το 2006, ενώ το "σοκ" έχουν πάθει τρεις σερί πρωταθλητές από την Ευρώπη.

Πρωταγωνιστής στο ματς ήταν ο Τσάρλες Αράνγκις με μία ασίστ (στον Εντουάρντο Βάργκας) και ένα γκολ, ενώ η Ισπανία απογοήτευσε.

Σε δύο ματς έχει δεχτεί 7 γκολ, ενώ η επιλογή του Βιθέντε ντελ Μπόσκε να βάλει δίδυμο στο κέντρο τους Μπουσκέτς-Τσάμπι Αλόνσο και μπροστά τους τον Ινιέστα ήταν λανθασμένη.

Χιλή και Ολλανδία θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική... τελικό για την κορυφή, με τους "Oranje" να παίρνουν την πρώτη θέση με ισοπαλία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.


Περισσότερα …εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου