Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Μίτσελ: «Πολλοί θα ήθελαν να είναι σε μια τέτοια κρίση»




Ο  Μίτσελ μετά την ήττα του Ολυμπιακού απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1) παρουσιάστηκε απόλυτα ψύχραιμος.

Μετά από ερώτηση που του έγινε για το αν η ομάδα είναι σε κρίση ο Ισπανός άδραξε την ευκαιρία και τόνισε ότι πολλοί θα ήθελαν να είναι σε μια τέτοια κρίση και την επόμενη βδομάδα να ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι δεν θα μηδενίσει την προσπάθεια που έχει γίνει όλη τη σεζόν, απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία, λέγοντας απλώς ότι «ο διαιτητής ήταν πολύ έξυπνος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ


Για το αν ο Ολυμπιακός είναι σε κρίση:

«Πολλοί θα ήθελαν να είναι σε μια τέτοια κρίση. Εμείς την επόμενη εβδομάδα θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε κερδίσει, ο στόχος μας πάντα αυτός είναι. Δεν θα μηδενίσουμε την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μας όλη τη χρονιά. Χάρη σε αυτή την προσπάθεια, θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη εβδομάδα. Θα μιλήσω καλά για τους αντιπάλους που έχουμε αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά, αντί να μιλήσω άσχημα για τον Ολυμπιακό».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα:

 «Δέκα από τους ποδοσφαιριστές μας έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες και αρκετοί από αυτούς ταξίδεψαν πάνω από 20 ώρες, επιστρέφοντας το βράδυ της Παρασκευής. Κάποιοι παίκτες δικαιούνταν να ξεκουραστούν, είχαμε λύσεις και έπρεπε να τις χρησιμοποιήσουμε. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση κανενός παίκτη γιατί έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Όχι μόνο τον αγώνα στο Μάντσεστερ, αλλά και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου που είναι εξίσου σημαντικοί για εμάς».

Για το αν ο τραυματισμός του Ιμπαγάσα άλλαξε τα πλάνα του:

«Είχαμε προγραμματίσει να έχουμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας και να είμαστε κυρίαρχοι στο κέντρο του γηπέδου για να έχουμε βάθος στο παιχνίδι μας. Η αποχώρηση του Ιμπαγάσα δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά εμείς αυτό είχαμε σχεδιάσει».

Για το αν η νίκη του ΠΑΟΚ έδειξε πως η διαφορά στο πρωτάθλημα είναι πλασματική:

«Σήμερα πιστεύω πως ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετή ισορροπία ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όταν εμείς ήμασταν καλύτεροι, κάναμε λάθη στην άμυνα, για αυτό δεχθήκαμε τα δυο γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, υπάρχει ισορροπία ανάμεσά μας. Το γεγονός ότι έχουμε μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ οφείλεται στο ότι εμείς είμαστε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά. Οι ημιτελικοί πιστεύω πως θα είναι πολύ ισορροπημένοι».

Για το αν ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω πως απειληθήκαμε μια φορά, έκανε μια απόκρουση ο Ρομπέρτο σε σουτ του Αθανασιάδη. Οι σέντρες και τα κόρνερ δεν ήταν απειλή».

Για το αν έχει παράπονα από τη διαιτησία:


 «Ποτέ δεν εκφράζω άποψη για τους διαιτητές, ακόμα κι όταν μας κατηγορούν πως είναι υπέρ μας. Σίγουρα σήμερα θα υπάρχουν άνθρωποι στον Ολυμπιακό που θα έχουν παράπονα από τον διαιτητή και θα έχουν δίκιο, αλλά εγώ δεν θα σχολιάσω. Η δουλειά του διαιτητή ήταν πολύ δύσκολη, εγώ σήμερα του έδωσα συγχαρητήρια, πιστεύω πως απόψε ήταν πολύ έξυπνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου